Intern Tekniker

On site service and support
Da vores tekniker gennem 20 år er gået på pension, søger vi nu hans afløser til at udføre reparation og service af Troxler udstyr
 

TF-Technologies A/S er eneste autoriserede forhandler af Troxler i Danmark og Sverige. Vi har i mere end 20 år har solgt og serviceret Troxler isotopmålesonder og forbrændingsovne på markedet. Vi tilbyder service og reparation af udstyr enten på stedet eller på vores værksted. Du bliver en del af en lille virksomhed med ca. 25 medarbejdere, hvoraf Serviceafdelingen består af 3-4 personer. Læs mere om udstyret på www.troxler.dk

Hvad skal jeg lave?

I jobbet vil du bl.a. skulle udføre følgende opgaver:
• Klargøring og rengøring af apparater til service
• Kalibrering og verificering af målesonder indsendt til service
• Udførsel af de særlige ”ADR eftersyn” og ”Kapitel 9 eftersyn”
• Udarbejdelse af tilbud og udførsel af elektronikreparationer
• Support og rådgivning af kunder over telefonen med støtte fra leder og uddannet elektronikmekaniker og/eller leverandør (på engelsk)

Alle opgaver udføres desuden i henhold til gennemarbejdede vejledninger, da apparaterne indeholder radioaktive isotoper, som skal håndteres efter forskrifterne. Virksomheden er ISO9001:2015 certificeret og har tilladelse til udførsel af arbejdet af SSI, og følger alle procedurer i henhold til Sundhedsstyrelsens gældende bekendtgørelse nr. 985 af 11. juli 2007.

Udover ovenstående kan der blive tale om lejlighedsvis udkørende service på forbrændingsovne samt evt mindre montageopgaver i de mindre travle perioder, alt efter profil og ønsket arbejdstid.

Din profil

Du har teknisk snilde og gerne erfaring med lignende opgaver fra en lignende stilling. Du er PC-vant og benytter uproblematisk officepakken på brugerniveau, og forstår hurtigt at sætte dig ind i andre IT programmer. Du kan gøre dig forståelig på engelsk i skrift og tale, således du selv kan indhente yderligere support fra vores amerikanske leverandør.

Opgaverne vil i nogen grad være rutineprægede og kræver stor omhyggelighed, og det er derfor vigtigt du er struktureret og sætter en ære i at sikre et ensartet output. Du arbejder systematisk og er i stand til at følge skriftlige instruktioner som du følger til punkt og prikke hver gang. Vi sørger naturligvis for behørig oplæring
Kørekort til alm. bil vil være en fordel.

Vi tilbyder

En rolig hverdag, hvor du arbejder selvstændigt med vekslende opgaver i form af servicering, reparationer, kundekontakt og telefonsupport. Vi er beliggende naturskønt i Fredensborg med gode tilkørselsforhold og parkeringsmuligheder. Sundhedsordning, pensionsopsparing og løn efter kvalifikationer. Der er mulighed for fleksible arbejdstider, og stillingen kan være på 25-37 timer per uge, alt efter aftalte ansvarsområder.

Sådan ansøger du

Send din ansøgning direkte til hr@tf-technologies.com og skriv Troxler Tekniker i emnefeltet. Hvis du har yderligere spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte VP of Service, Jacob Lie, på telefon 88 83 21 64. Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.