Webudvikler

Senior PHP Developer for MatWiser
Vil du være med til at skabe fremtidens SaaS løsning indenfor vejkonstruktion? Så søger vi netop nu ambitiøse webudviklere, der gerne vil arbejde med de nyeste teknologier i et mindre team og være med til at skabe stærke løsninger for slutbrugerne.

Bliv en del af fællesskabet i TF-Technologies

Webteknologier er din store passion, og du holder dig naturligt ajour med den nyeste viden inden for feltet. Om du er uddannet datalog, har en bachelor i softwareudvikling, er nyuddannet eller har mange års erfaring, er ikke det væsentligste for os – dit drive og ambitioner for at gøre en forskel, vægter vi højest.

TF-Technologies er en ambitiøs virksomhed med høj faglighed og plads til dig. Du kan forvente en travl hverdag, hvor du bliver en del af en lille virksomhed med ca. 25 medarbejdere, hvor du arbejder tæt sammen med kollegaer fra hele huset. Vi er en flad organisation, drevet af en passioneret ledelse med højt engagement og store ambitioner. Vores kerneområde er hardwareenheder til monitorering af asfaltudlægning, og opsamling af data i forbindelse hermed, som vi præsenterer i vores banebrydende softwareapplikation MatWiser. Vi forventer ikke at du ved noget om asfalt, det skal vi nok sørge for at du får kendskab til. Det vigtigste for os er, at du er en initiativrig udvikler der elsker at udvikle og kan forudse problemer og udtænke løsningerne.

Software afdelingen er på nuværende tidspunkt lille, men da der fra virksomhedens side bliver satset stort på vores softwareløsning MatWiser, har vi brug for flere dygtige udviklere. Du får derfor mulighed for at få en afgørende rolle i udviklingen og de tekniske løsninger, da vi er et team, hvor der natuligt er plads til dialog og gode argumenter, så den bedste tekniske løsning bliver implementeret.

Hvad skal jeg lave?

I jobbet vil du bl.a. kunne komme til at:

  • Udvikle på vores frontend, baseret på Typescript og React
  • Tilgå databasen via Active Record
  • Drøfte og levere det, som præsenteres i Invision-prototypen af vores UX/UI Designer
  • Benytte de seneste teknologier til bugtesting og overvågning af applikationens performance (ELK stack, Sentry mm.)
  • Benytte Git til versionsstyring i dit arbejde i et professionaliseret udviklingsmiljø med flere branches der samles i beta-, staging og live-miljøer på on-premise hostede servere lokaliseret hos vores samarbejdspartner

Du er

Du har +2-3 års erfaring med webudvikling i PHP og PHP frameworks (gerne Laravel), og kender til relationelle databaser og SQL (gerne PostgreSQL) – enten via erhvervserfaring, eller fra nogle fede projekter som du har lavet under uddannelse eller i din fritid, som du kan fremvise. Du har et godt overblik og ønsker at forstå helheden i applikationen. Hvis du har erfaring eller interesse i containerization (Docker) vil det være et plus. Udover at være en god udvikler, har du solide kommunikationsegenskaber på dansk og gerne engelsk, og forstår at vejen til succes går gennem kommunikation og samarbejde på tværs af huset.

Vi tilbyder

Vores dagligdag er karakteriseret af et meget afslappet miljø, med en åben og ærlig tilgang. Vi samarbejder og hjælper hinanden på tværs, og videndeler naturligt. Derudover kan vi tilbyde:

  • Fleksible arbejdstider og gode kollegaer
  • Ansvar og medindflydelse
  • Beliggenhed i Fredensborg med gode tilkørselsforhold og parkeringsmuligheder
  • Løn efter kvalifikationer, inkl. pension og sundhedsforsikring

Sådan ansøger du

Send din ansøgning direkte til hr@tf-technologies.com og skriv Webudvikler i emnefeltet. Hvis du har yderligere spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte Lead Developer Anders Jacob Hansen, på telefon 88 83 21 62. Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.