Tekniker til PTA & Kvalitet

TF-Technologies Quality technician job opening

Tekniker til PTA&Kvalitet

Brænder du for at arbejde med elektronik og synes det er spændende at arbejde med PTA  og kvalitetssikring? Kan du lide at løse elektronikfaglige opgaver i en hverdag hvor to dage sjældent er ens? Og vil du være del af en virksomhed i vækst med dygtige kolleger? Så har vi jobbet!

 

Vi vokser med hastig fart og søger derfor endnu en elektronikmekaniker eller lignende til vores afdeling for PTA&Kvalitet på vores hovedkontor i Fredensborg.  Du vil få et spændende og udfordrende job i en vækstvirksomhed med såvel intern som ekstern produktion. Du vil blive en del af et stærkt team, som arbejder tæt sammen med resten af organisationen for at sikre kunderne den bedste kvalitet i de leverede produkter.

Jobbet

PTA/Kvalitet har til opgave er at kvalitetssikre vore produktioner, ved at sikre tilstrækkelig testudstyr og dokumentation er til rådighed for produktionsmedarbejderne og/eller leverandørerne kan udføre deres arbejde.Du vil have en tværfaglig rolle med opgaver der kræver din tekniske kompetence, i tæt kontakt til såvel produktion som udvikling. Din primære opgave bliver at sikre, at fremstillingen af vores produkter internt såvel som eksternt bliver så selvkørende som muligt og i højeste kvalitet.

Dine opgaver vil være alsidige, men kunne være:

• Udarbejdelse af testudstyr og procedurer i henhold til R&Ds instrukser, samt vejledninger hertil og træning af produktionsfolk og leverandører i brugen heraf
• Udvikling af test- og kontrolprocedurer og dokumentation heraf
• Fejlfinding på printniveau og rapportering heraf
• Indgå i dialog med leverandører omkring mulige forbedringer
• NPI – projektledelse ved 0-serier og prototyper
• Teknisk support ved implementering af konstruktionsændringer
• Udarbejdelse af produktionsdokumentation primært i MS Word
• Opsætning og vedligeholdelse af styklister og stamdata i vores ERP-system
• Optimering af montagevejledninger for produktionen

Kvalifikationer

Du har en relevant teknisk uddannelse indenfor elektronik, f.eks. elektronikmekaniker, elektronikfagtekniker, produktionstekniker og/eller øvrig solid erfaring med produktionstekniske opgaver i elektronikindustrien. Du har tidligere arbejdet med PTA og/eller kvalitet og kan lide at lave den tekniske produktionsdokumentation til produktionen.
Du skal være en kvalitetsbevidst og omhyggelig person, der arbejder struktureret og har en god analytisk sans. Du forstår samtidig at få opgaverne fra hånden på en effektiv måde uden at dvæle for meget ved detaljen, hvis det ikke er påkrævet for at løse opgaven.

Herudover forventer vi at du:

• Er i stand til at designe kabelnet, udvikle testudstyr i samarbejde med ingeniørerne, samt definere test/ og kontrolprocedurer
• Arbejder struktureret og formår at følge virksomhedens kvalitetssystemer og arbejdsgange
• Har erfaring med udarbejdelse af produktionsdokumentation og samlevejledninger, og systemvedligeholdelse
• Bredt teknisk kendskab indenfor elektronik generelt og kan læse og forstå datablade
• Erfaren IT bruger, herunder af ERP system(vi benytter Navision), samt office-pakken generelt
• Velformuleret på skriftlig  dansk og formår at kommunikere på skriftligt engelsk

Vi forventer, at du arbejder effektivt og målrettet med sans for detaljerne og at du tager ansvar og arbejder selvstændigt med opgaverne, men samtidig sikrer signoff fra alle relevante parter. Du er kvalitetsbevidst, systematisk samt god til at kommunikere og formidle information på alle niveauer.

Vi tilbyder

Et spændende job med alsidige tekniske opgaver, som du har gode muligheder for selv at påvirke, i en innovativ virksomhed med en bred portefølje af produkter i vækst. Du bliver del af et stærkt teknisk team i en lille, flad organisation, hvor der er en uformel omgangstone med plads til sjov og ballade i fredagsbaren eller en god gang bordfodbold i frokoststuen.
Stillingen er fastansættelse på fuld tid. Lønnen vil være efter kvalifikationer, og du tilbydes personalegoder som f.eks. pensionsordning- og sundhedsforsikring, frugtordning og god kaffe, samt sociale arrangementer. Vi har parkering og offentlig transport lige til døren.

Interesseret?

Kan du se dig selv i rollen som vores nye medarbejder til PTA og Kvalitet? Så send en ansøgning og dit CV til HR@tf-technologies.com. Vi afholder samtaler løbende, og vi ansætter når den rigtige kandidat er fundet. Vi glæder os til at høre fra dig.

Velkommen til TF-Technologies

I TF-Technologies er vi passionerede vejnørder der arbejder for at forbedre vejens kvalitet gennem udvikling og produktion af elektroniske maskinkontrolsystemer til store vejbygningsmaskiner. Vi har 40 års solid erfaring og oplever rivende vækst i salget overalt i verden af vores produkter til såvel maskinproducenter som til slutbrugere gennem vores eget distributionsnetværk. I hovedkvarteret udfører vi mindre produktioner såsom prototyper, mens større produktioner udføres af eksterne producenter.

På vores hovedkvarter i Fredensborg bliver du mødt af 30 nye kolleger. Det er en social og passioneret flok af ingeniører, produktionsmedarbejdere, udviklere og ledere der arbejder tæt sammen for at løse opgaverne med respekt for hinandens faglighed. Vi har en moderne organisation med korte kommandoveje, åbne døre og dialogbaseret ledelse.