Service Tekniker

Service Technician
Synes du det lyder sjovt med kort varsel at springe i servicebilen eller pakke kufferten og rejse ud til kunderne for at installere udstyr, servicere eller træne kunder og forhandlere? Brænder du for at blive vores interne ekspert der kender de tekniske detaljer og kan service kunderne og synes du det lyder interessant at blive specialiseret inden for elektroniske styring- og overvågningssystemer til asfaltudlæggere? Så vil jobbet som Servicetekniker hos os være lige dig!

Få en alsidig hverdag

Som servicetekniker har du din base på vores kontor i Fredensborg. Herfra udføres tilbudsarbejde, telefonsupport og reparationsarbejde. Der må forventes en del rejsedage både i Danmark og udlandet i forbindelse med kundebesøg, installation af udstyr samt træning af kunder og samarbejdspartnere. Coronasituationen har lagt en naturlig dæmper rejseaktiviteten, og vi rejser naturligvis kun indenfor myndighedernes foreskrifter, hvorfor rejseaktiviteten den kommende tid også forventes begrænset til de nærmeste markeder. Men vi har ellers kunder i hele verden, så når verden er klar, er det vigtigt du også er det.

Dine opgaver vil være alsidige og bl.a. være at:

• Gennemføre installationer, fejlsøgning og vedligeholdsopgaver hos kunder, både i Danmark og udlandet

• Træne nye forhandlere og samarbejdspartnere i brugen af vores udstyr, primært i udlandet

• Udvikle installationsvejledninger og lave træningsmaterialer til brug for undervisning og servicering af internationale kunder

• Supportere og rådgive kunder/forhandlere og sælgere, herunder pasning af servicetelefon

• Udarbejde servicetilbud og udføre reparation af elektronikudstyr

Bliv hands-on eksperten i brugen af vores udstyr

Du kan forvente at blive nøgleperson i Service, der er en lille afdeling på 3 mand. Du vil arbejde sammen med særdeles teknisk kompetente kollegaer, som vil sørge for at lære dig godt op så du er klædt på til dine opgaver. Med tiden bliver du go-to-guy i brugen af vores systemer indenfor asfaltudlægning i praksis, for såvel kunderne som kollegaerne. Du supporterer kunderne med din viden og lærer fra dig såvel telefonisk ved supportopkald, som ved kundebesøg eller træningssessions. Og når du har været ude og tæt på kunderne, bringer du din viden om kundernes ønsker og udfordringer retur til ledelsen og udviklingsafdelingen så vi allesammen hele tiden bliver bedre. 

Dine kvalifikationer

Du har teknisk snilde og styr på elektronik og er gerne IT-vant. Du er god til mekanik og har eventuelt en faglig baggrund. Du har erfaring med elektriske installationer, servicearbejde og kundekontakt. Du kommunikerer flydende i både skrift og tale på både dansk og engelsk, fx når du udarbejder tilbud til kunderne. Kørekort til alm. bil er et krav.

Du skal være i stand til hurtigt at sætte dig ind i den praktiske brug af vore produkter, og selvstændigt finde løsninger til kundernes problemstillinger.  Vi sørger selvfølgelig for den nødvendige oplæring og gode kollegaer står løbende til rådighed med faglig sparring. Du kan lide at være på farten og have stor kundekontakt, og har let ved at tilegne dig ny praktisk viden. Du arbejder selvstændigt og trives med ansvar, og er indstillet på at være fleksibel for med kort varsel at pakke kufferten og tage på internationale kundebesøg for at installere udstyr, træne kunder eller afhjælpe problemer.

Bliv en del af fællesskabet i TF-Technologies

I TF-Technologies er vi passionerede vejnørder der arbejder for at forbedre vejens kvalitet gennem udvikling af elektroniske maskinløsninger til store vejbygningsmaskiner. Vi har 40 års erfaring og oplever vækst i salget overalt i verden af vores nye intelligente systemer der kombinerer hardware og software løsninger.  Mere end 90% af salget foregår udenfor Danmarks grænser, til såvel maskinproducenter som til entreprenører gennem vores eget distributionsnetværk.

På vores hovedkvarter i Fredensborg bliver du mødt af 25 nye kolleger, der er en social og passioneret flok af ingeniører, salg- og servicespecialister og udviklere som du kan forvente at arbejde tæt sammen med. Vi er en lille flad organisation, drevet af en passioneret ledelse med højt engagement og store ambitioner. Vi arbejder hver dag benhårdt for at nå vores mål, men her er stadig er plads til at hygge sig med en øl i fredagsbaren eller en god gang bordfodbold i frokoststuen.

Vil tilbyder løn efter kvalifikationer, pensionsordning og sundhedsforsikring. Der er gode tilkørselsforhold og parkering lige uden for døren.

Interesseret?

Kan du se dig selv i rollen som vores Servicetekniker? Så send en ansøgning og dit CV med "Servicetekniker" i emnefeltet til hr@tf-technologies.com allerede idag! Vi indkalder til samtale løbende og ansætter når vi har den rette kandidat.